Despre

Despre

Fondata cu peste 10 ani in urma, mai exact in marie 2004, SC Dac Grup  SRL s-a impus -in mai putin de un deceniu- pe plan local si national ca  firma specializata in constructii metalice complexe  de mare diversitate precum:

– hale depozitare si logistice;
– hale industriale si de productie;
– depozite agricole, frigorifice si pentru industria alimentara

Dar si ca  Antreprenor General prestand servicii cum ar fi:

– proiectarea constructiilor metalice;
– uzinarea confectiilor metalice in propria facilitate sitiuata in jud Giurgiu;
– executia halelor de constuctie montaj;
– management de proiect

DAC Group SRL îsi desfăsoară activitatea în toate zonele tării,  realizând activitatati industriale de executie structuri metalice complexe- hale industriale, de productie, logistice, destinate spatiilor de depozitare, cladiri de birouri , showroom-uri precum si depozite agricole, frigorifice si pentru industria alimentara.

In toti acesti ani firma noastra a crescut si s-a dezvoltat continuu, in diferitele etape prin care a trecut, acumuland experienta si know-how de care se foloseste astazi pentru a oferi solutii dedicate fiecarui client in parte.

Creata cu scopul de a furniza structuri pentru lucrarile in regie proprie, solicitarile din piata ne-au determinat sa extindem activitatea, fabrica de confectii metalice fiind in prezent o divizie distincta care ofera solutii complexe conform specificatiilor primite de la clienti sau dezvoltate impreuna cu acestia.

Utilizam tehnologii performante, permanent imbunatatite si atent monitorizate de o echipa de profesionisti. In toata aceasta perioada am investit in utilaje noi si software-uri specilizate.

Firma noastra preia si duce la bun sfarsit in conditii de calitate, garantie si termen de finalizare agreat orice proiect de confectii sau structuri metalice, indiferent de natura sau complexitatea sa conform cu specificatiile clientului.

Putem prelua comanda in faza de concept si realiza proiectarea si executia sau putem trece direct la executie dupa un proiect existent si planurile / specificatiile date de client.

Satisfactia clientului prin oferirea serviciilor cu profesionalism si promptitudine, respectul fata de colaboratorii nostrii, si fata de noi insine, reprezinta cateva din calitatile noastre definitorii.

Sloganul nostru este: Mereu aproape de clientii nostrii ! ”